Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olmissum svladao Vrgorac, uvjerljiva pobjeda Osijeka u derbiju začelja

U subotu su odigrane dvije utakmice 9. kola SuperSport HMNL-a. Prvo su u Vrgorcu na parket istrčali istoimeni domaćin i Olmissum koji je prošli tjedan završio svoj put u Ligi prvaka.

Gosti su poveli već u trećoj minuti pogotkom Antonia Sekulića te je rezultat na poluvremenu bio 0:1. U 24. minuti je Josip Sesar izjednačio rezultat, ali samo dvije minute kasnije Jakov Hrstić donosi 2:1 vodstvo Olmissumu. U posljednjim trenucima susreta je Sekulić postigao svoj drugi pogodak na susretu za konačno slavlje momčadi iz Omiša 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu dana smo gledali dvoboj između posljednje Uspinjače i devetog Osijeka. Iako je prije susreta ovaj sraz imao epitet “relegation six-pointera”, Osijek je uvjerljivo slavio rezultatom 7:0. Strijelci za goste su bili: Filip Petrušić i Andrej Pandurević s po dva pogotka te Franko Jamičić, Jakov Jurišić i Luka Kostris koji su postigli svak po jedan gol.

Osijek je ovom pobjedom došao do sedmog mjesta te ima devet bodova iz devet odigranih susreta. S druge strane, Uspinjača odlazi na pauzu kao posljednja ekipa momčadi koja je u devet susreta osvojila samo dva boda.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano