Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Olmissum vodio 2:0 te na kraju junački izgubio od Futsal Palme

Danas je počela Elitna runda UEFA Futsal Lige Prvaka, a naš jedini predstavnik Olmissum nije mogao imati težeg protivnika za početak. Čekao ih je sraz protiv Futsal Palme, domaćina njihove skupine te prošlogodišnjeg osvajača Lige Prvaka.

Iako je Palma bila veliki favorit, Olmissum je u 10. minuti prvi postigao pogodak kada je Duje Kustura zabio za 1:0. Minutu kasnije su domaćini doživjeli dodatni šok jer je Antonio Sekulić doveo Olmissum na nestvanrih 2:0. Nažalost po „Gusare“, Mario Rivillos u 12. minuti iz slobodnog udarca smanjuje prednost te je Olmissum na poluvremenu vodio 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom početku drugog dijela je uslijedio šok za Olmissum jer je iz tranzicije Moslem Oledghobad zabio za 2:2. Palma je došla do potpunog preokreta u 23. minuti kada je Jesus Gordillo iz voleja matirao Vinka Rozgu za 3:2 prednost domaćih.

Oledghobad je u 29. minuti je postigao svoj drugi pogodak na susretu, ali u 31. minuti Jeremy Bukovec iz trancizije plasira pored domaćeg vratara i vraća Olmissum u život. Kada je izgledalo da bi nas mogla čekati izjednačena završnica, Gordillo je postigao svoj drugi pogodak na susretu za konačnih 5:3 i slavlje Palme.

U drugom susretu ove skupine, Hit (protiv kojeg je Olmissum već igrao ove sezone) je izgubio od Lubawe (koja je svladala Dinamo u prošloj fazi natjecanja po skupinama) 5:6. Utakmica je imala filmski završetak; Lubawa je četiri minute prije kraja gubila 4:1 te je pogodak za pobjedu momčadi iz Poljske postigao Pawel Kaniewski 48 sekundi prije kraja.

Olmissum sutra od 16 sati igra protiv Hit-a, momčadi koja ih je u prošloj fazi igranja po skupinama svladala rezultatom 4:1.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano