Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Orijent smijenio trenera

Izvršni odbor riječkog prvoligaša na čelu s predsjednikom Sašom Matijašom u ponedjeljak kasno navečer odlučio je povući potez razrješenja dužnosti trenera Slobodana Grubora, nakon loših rezultata na otvaranju sezone.

Između dva prvenstvena poraza ugurao se i jedan u Kupu od niželigaša Bednje, a momčad s Krimeje ima tek jedan mršavi bod ostvaren remijem u 1. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to, Orijent tavori na dnu prvenstvene ljestvice s BSK-om, a osim rezultata, niti igra momčadi ne izgleda dobro te je ovakav potez bio donekle i očekivan.

Tako riječki stručnjak koji je igračku i trenersku karijeru gradio još od početka ’90-ih godina 20. stoljeća te dugi niz godina bio pomoćnik Nenada Bjelice, više neće vršiti svoju dužnost na klupi riječkog drugoligaša.

Momčad će u subotnjem ogledu protiv Dugopolja voditi dosadašnji Gruborov pomoćnik Andrej Udović, baš kao što je nedavno na Rujevici umjesto Željka Sopića momčad preuzeo njegov pomoćnik Radomir Đalović. Doduše, s Krimeje tvrde da će Udovićeva uloga biti privremenog karaktera, odnosno dok ne pronađu novoga trenera.

Komentari

Povezano