Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Orlando izborio sedmu utakmicu, 50 poena Mitchella u porazu


Sinoć nam je NBA donio dva nova susreta doigravanja, a prvi je bio šesta utakmica serije Orlanda Magica koji je ugostio Cleveland Cavalierse i slavio rezultatom 103:96. Ovom pobjedom sastav Magica izborio je sedmu utakmicu koja će se igrati u ranom terminu u nedjelju u 19:00 h.

Igrači Magica, koji su do prvog vodstva došli nakon tri minute igre, iskoristili su iznimno slabu šutersku večer Cavaliersa koji su šutirali 1/14 za tri poena u prvom poluvremenu te u nijednom trenutku nisu ispustili vodstvo u prve 24 minute utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland, kojem je i danas nedostajao Jarrett Allen zbog ozljede rebara, je ubrzo poveo u nastavku nakon 13:2 niza. Sve do pet minuta do kraja susreta nijedna momčad se nije nametnula kao pobjednik, no nakon izjednačenog rezultata četiri minute prije kraja utakmice sastav Orlanda je završio susret na 14:7 nizu predvođen s devet poena Paola Banchera koji je bio najzaslužniji za pobjedu domaćeg sastava. Bio je ovo bizaran nastup Clevelanda, koji je u posljednjoj dionici ostao na 18 poena, a svih 18 postigao je Donovan Mitchell.

Najbolji igrač pobjedničke momčadi bio je već spomenuti Banchero s 27 poena i osam skokova, dok preko 20 išli i Franz Wagner (26 poena) i Jalen Suggs (22 poena).

Na strani poraženih Cavaliersa, nakon 19 poena u prvom, a još bolje odigranom drugom poluvremenu, Mitchell se zaustavio na nevjerojatnih 50 poena koji nisu bili dovoljni za pobjedu njegove momčadi. Za goste je presudio podatak da im je samo troje igrača postiglo preko pet poena.

Pobjednika ove serije saznat ćemo već u nedjelju, a on će se u konferencijskom finalu suočiti s prvoplasiranim Boston Celticsima.

Komentari

Povezano