Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Oršićev agent otkrio: „Imali smo ponudu od Dinama na zimu, ali…”

Mislav Oršić je u posljednjih godinu i pol dana zaista prošao svašta. Od miljenika navijača Dinama stigao je prvo do Southamptona, u kojem praktički ništa nije igrao, pa do turskog Trabzonspora gdje je doživio tešku ozljedu križnih ligamenata.

Ipak, sada je napokon u potpunosti zdrav i spreman za povratak na teren, a njegov agent Branko Hucika je u razgovoru za Sportske novosti izjavio kako je malo nedostajalo da se Oršić vrati u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo na zimu imali službenu ponudu od Dinama da vrate Oršića nazad. Međutim, Trabzon to nije dozvolio, odnosno nije ga htio pustiti na posudbu u Dinamo da bi mogao imati Oršića pod kontrolom. Tursko prvenstvo bilo je čvrsto i tvrdo, cijelo vrijeme Trabzon se borio za treće mjesto i stigao u finale Kupa. Trener je tada puno više koristio igrače koji su mu služili kroz sezonu, poput Trezegueta.

Dakle, koristio je zdrave igrače jer je svaka utakmica bila “na nož”, Oršić je u takvoj situaciji odigrao minutažu koja ga ne zadovoljava. On vidi da može, no moramo se staviti i u poziciju trenera i imati razumijevanja da koristi igrače koji mu mogu sigurnije donijeti rezultat. To je, nažalost, nama išlo na štetu, jer je Oršić želio pokazati da je u fantastičnom fizičkom stanju.

Zatim se dotaknuo i situacije oko Brune Petkovića te njegovog potencijalnog odlaska iz Dinama.

Bruno je specifičan igrač. Na svom najboljem nivou može igrati za bilo koji klub Europe. S takvom tehnikom, fizikalijama, znanjem, podvaljivanjem… Zaista može igrati u svakom klubu. Kako ja vidim situaciju s transferom? Mislim da definitivno ima konkretnih ponuda, to je neosporno, no to se možda ne poklapa s onim što on očekuje. Cifra od 2,5 milijuna je dobra za klubove koji ga žele dovesti jer je ispod tržišne cijene.

Komentari

Povezano