Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek dovodi igrača kojeg je Dinamo prodao za 15 milijuna eura? Evo što kaže Boto

Osijek je do sada odradio poprilično zanimljiv prijelazni rok. S obzirom na glasine koje kruže isti nije niti blizu gotovog, a sada se pojavila informacija kako bi u klub mogao stići Filip Benković.

Karijera stopera kojeg je Dinamo prije šest godina prodao u Leicester City za 15 milijuna eura u međuvremenu je malo skrenula s puta, a čini se kako bi se sada mogao vratiti u HNL. Trenutno je igrač talijanskog Udinesea, a sportski direktor Osijeka José Boto oglasio se oko potencijalnog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip je dobrodošao ovdje, ali nitko nije razgovarao sa mnom. Da se to realizira, klub u kojemu je trenutno pod ugovorom morao bi pokriti njegovu plaću za sljedeću sezonu.

Benković je nakon Leicestera bio na posudbama u Celticu, Bristolu, Cardiffu i Leuvenu, a nakon što ga je Udinese otkupio, ponovno je bio poslan na još dvije posudbe u Eintracht Braunschweig i Trabzonspor.

U posljednje vrijeme smo svjedoci kako je povratak u HNL pozitivno utjecao na igrače koji se nisu snašli u inozemstvu stoga bi i u ovom slučaju to možda bila najbolja opcija…

Komentari

Povezano