Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek gubio 3:0 pa u 15 minuta zabio šest pogodaka u mrežu Torcide

U petak navečer su na Gripama Torcida i Osijek otvorili 14. kolo SuperSport HMNL-a. Gosti su imali priliku s pobjedom popeti na sedmo mjesto, ali početak susreta je bio daleko od idealnog. Torcida je povela u petoj minuti kada je Luka Grubišić pospremio odbijenu loptu u mrežu. Nekoliko sekunda kasnije klub iz Splita udvostručuje prednost, a strijelac je ovoga puta bio Ante Kovačević te je konačan rezultat prvog poluvremena bio 2:0.

U 24. minuti je Matej Stude fantastično pogodio rašlje gola Osijeka zbog čega je Torcida došla do velikih 3:0. Međutim, od 26. do 28. minute su postigli čak tri pogotka; dva puta je mrežu Torcide zatresao Vinicius a jednom Andrej Pandurević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 33. minuti je Pandurević postigao svoj drugi pogodak na susretu čime je kompletiran potpuni preokret Osijeka. Posljednje dvije minute susreta je Torcida pokušala igrati s golman-igračem, ali gosti su bili ekipa koja je nastavila postizati pogotke. Prvo je Marin Sesar zatresao nečuvanu mrežu Torcide u 39. minuti te je “točku na i” stavio sjajni Pandurević koji je kompletirao svoj hat-trick za konačnih 6:3 i veliko slavlje Osijeka koji je upisao svoju prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano