Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek i Square remizirali a sudac kontroverzno poništio pogodak u posljednjoj minuti

Jučer su u Osijeku 15. kolo Supersport HMNL-a otvorili Osijek i Square. Gosti iz Dubrovnika su imali priliku s potencijalnom pobjedom barem privremeno preuzeti prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. S druge strane, Osijeka bi pobjeda dodatno udaljila od zone ispadanja, a domaća momčad je bila jako blizu pobjede.

Šest minuta prije kraja je Osijek imao veliku 4:1 prednost te su strijelci za domaćina bili Domagoj Damjanović, Andrej Pandurević, Ante Grbešić i Josip Šalaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Square je u ovom susretu promašio čak tri deseterca, ali igra s golman-igračem im se na kraju isplatila u završnici. Prvo je u 35. minuti Maro Đuraš postigao pogodak za 4:2 da bi tri minute kasnije Guilherme Dos Santos postigao svoj drugi pogodak na susretu za 4:3. Samo minutu kasnije Marko Kuraja trese mrežu Osijeka za 4:4, ali tu nije bio kraj uzbuđenjima.

Tridesetak sekundi prije kraja susreta je Vinicius uposlio Pandurevića koji prima loptu, zaobilazi vratara i postiže pogodak za Osijek, ali sudac je poništio pogodak zbog navodnog igranja rukom, ali nakon ponovljene TV snimke ostaje dojam da je sudac možda donio i pogrešnu odluku. Na kraju je Osijek uskraćen za pobjedu te je konačan rezultat susreta 4:4.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano