Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek pobjedom osigurao doigravanje, Vrgorac unatoč pobjedi u doigravanju za opstanak

U petak navečer od 20 sati je odigrano posljednje kolo regularnog dijela sezone SuperSport HMNL-a. Olmissum je na svom terenu igrao protiv Vrgorca koji je tražio pobjedu i sreću u ostalim susretima kako bi izbjegao deveto mjesto koje vodi u doigravanje za opstanak. Vrgorac je uspio svladati Olmissum rezultatom 5-3. Sesar i Bošković su postigli po dva pogotka te je jedan gol upisao Kirevski. Za poraženi Olmissum je dvostruki strijelac bio Sekulić te je jedan gol postigao Hrstić.

Unatoč pobjedi u Omišu, Vrgorac kao deveta ekipa ipak odlazi u doigravanje za opstanak jer je Osijek na svom terenu svladao Uspinjaču rezultatom 5-1. Jedan gol je postigao Vini dok su dvostruki strijelci bili Pandurević i Damjanović. Počasni pogodak za posljednju ekipu lige je postigao Cigler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek će u doigravanju za prvaka igrati protiv Squarea koji je na svom terenu svladao Novo Vrijeme 3-2. Ovo je bila večer doppietta, pa je dva pogotka upisao i Đuraš te je gol za pobjedu gospara postigao Santos. Za Novo Vrijeme su strijelci bili Silva i Barbarić.

Najmanje događanje je bilo u Splitu gdje je Torcida na svom terenu izgubila od Crnice 1-0, a jedini pogodak na susretu je postigao Pavić. Dok se publika ba Gripama mogla žaliti na mali broj golova, isto se ne može kazati za navijače u Zagrebu koji su gledali odličan susret između Dinama i Pule. Pula je 15 minuta prije kraja vodila 3-0, ali susret je na kraju završio 4-4. Za Dinamo su golove postigli Novak, Gudašić te Perić koji se dva puta upisao u strijelce. S druge strane, za Pulu je dvostruki strijelac bio Galešić te su po jedan gol dodali Moravac i Tchato.

Nakon završetka utakmica, saznali smo i konačan poredak te parove četvrtfinala u doigravanju za prvaka:

SQUARE – OSIJEK

PULA – CRNICA

DINAMO – TORCIDA

OLMISSUM – NOVO VRIJEME

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano