Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek predstavio novo pojačanje u napadu

José Boto radi punom parom te Osijek posljednjih dana samo predstavlja nova pojačanja. Jutros se tradicija nastavila pa je klub na službenim stranicama predstavio novog napadača u svojim redovima.

Njegovo ime je Kemal Ademi te je došao nakon što je završio svoj ugovor u Luzernu. Švicarac igra na poziciji centralnog napadača te ima 28 godina. Potpisao je ugovor na dvije godine, a prošle sezone je za Luzern u ligi upisao 15 nastupa uz učinak od jednog pogotka i jedne asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je istaknuti kako se Ademi vrlo dobro služi i hrvatskim jezikom. Iskustva ima poprilično, budući da je u karijeri nastupao za St. Gallen, Hoffenheim, Neuchâtel Xamax, Basel, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük, Himki, Paderborn, Sandhausen i Luzern.

Da, imam 28 godina, a već sam bio u dosta klubova i država, počevši od Švicarske, preko Turske, Rusije i Njemačke pa ponovno Švicarske. Inače sam rođen u Njemačkoj, ali je moja obitelj brzo otišla u Švicarsku i tamo sam počeo igrati nogomet. Mijenjao sam brojne sustave i formacije, svuda se nastojao uklopiti najbolje što sam mogao. Imao sam puno poznatih i vrlo kvalitetnih suigrača kao što su Mesut ÖzilLuiz GustavoDiego Perotti i drugi. Igrao sam protiv Šahtara kada je José Boto tamo bio sportski direktor, a eto sada me je zvao da dođem u Osijek. Iskustva imam i iz kvalifikacija Lige prvaka, Europske lige i Konferencijske koja me i ovdje čeka. Inače, ide mi dobro u tom natjecanju, zabio sam dvaput dok sam igrao za Luzern. Nadam se da ću i Osijeku biti uspješan i učinkovit.

Kemal Ademi, NK Osijek

Ademi je na predstavljanju također rekao:

Želio sam igrati, a ne sjediti na klupi, s 28 godina još puno toga mogu dati na terenu. Osijek je među četiri najbolja kluba u Hrvatskoj, pričao sam s djevojkom i ona se isto složila da dođemo ovdje. Vidim da je dobro posložen klub, da ima potencijala u svemu, ne samo u momčadi. Pušića recimo poznajem od prije, čuo sam se s njim i on mi je ispričao puno lijepih stvari i eto, sada smo suigrači. Znam da je Ramón Miérez ovdje napravio jako puno toga i nemam s tim problema. Želim mu i nadalje sve najbolje, a moje je da pomognem i njemu i ostalima, koliko god mogu.

Kemal Ademi, NK Osijek
Komentari

Povezano