Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek predstavio novo pojačanje

Nekoliko sati nakon što je predstavljen Marko Soldo, Osijek je predstavio još jedno pojačanje. Iz redova Varaždina u Osijek će preseliti 23-godišnji branič Luka Jelenić, igrač koji je prošao Dinamovu školu nogometa i igrao za Dinamo II u drugoligaškom rangu, bio u redovima zaprešićkog Intera do 2022. godine kad je preselio u barokni grad.

187 centimetara visoki Zagrepčanin za Varaždin je nastupio 64 puta, postigavši 1 gol i upisavši 1 asistenciju, a ove je sezone bio neprikosnoveni prvotimac ekipe trenera Marija Kovačevića i Nikole Šafarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupio je u 30 utakmica, među najpreciznijim je dodavačima lige s 82% točnosti i trebao bi ojačati konkurenciju u Osijekovoj obrani. S Osijekom je potpisao ugovor do 2027. godine. Po dolasku u Osijek Jelenić je ovo izjavio.

Nećemo se lagati oko toga, svi znamo koji su ovdje ciljevi u odnosu na ono što sam dosad imao. Osobno mislim da sam spreman za taj novi korak u svojoj karijeri. Došao sam među kvalitetne igrače, koji su s razlogom na Opus Areni, to dakako mislim i na dečke iz uže obrane. Trenutno jedva čekam da se zahuktaju treninzi i krenu utakmice pa ćemo se svi nastojati izboriti za što bolju startnu poziciju.

Komentari