Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek preokretom u završnici svladao Slavoniju i izbjegao blamažu

Na kultnom stadionu Kamena Ingrada u Velikoj je danas odigrana prva utakmica osmine finala SuperSport Hrvatskog Kupa. Slavonija je ugostila Osijek koji je teže od očekivanog prošao dalje.

Iako Osijek nije došao u pretjerano izrotiranom sastavu, nisu uspjeli stvoriti previše toga. Slavonija je stala u dupli blok te nije dopustila Osiječanima da se razmaše. Onda se u 63. minuti dogodio potpuni šok. Nakon sjajnog prodora Mateja MartinovićaTvrtko Janković je ostao nečuvan u sredini i znalački pogurao loptu pored Nikole Čavline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je primljeni gol prodrmao te su krenuli još više pritiskati. U 65. minuti je Hernani nakon solo prodora zatresao gredu. Koju minutu kasnije, Domagoj Bukvić je ostao nečuvan, ali pucao je daleko od gola. U 76. minuti je Nail Omerović izašao sam pred vratara Ivana Petkovića, koji je sjajno obranio njegov udarac te je izgledalo da će vratar Slavonije biti junak dana.

Međutim, snovi Slavonije iz Požege srušeni su u dvije minute. Prvo je u 84. minuti Filip Živković iz kornera izjednačio, da bi samo minutu kasnije Marko Soldo kompletirao preokret za 1:2 i pobjedu Osijeka koji se dosta namučio kako bi upisao prolaz u četvrtfinale.

Komentari

Povezano