Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek sjajnim drugim poluvremenom nanio Gorici novi poraz

Utakmicom Osijeka i Gorice započeo je nedjeljni program 23. kola HNL-a, a nakon 90 minuta razigrani nogometaši Osijeka produktivnim drugim poluvremenom slavili su pobjedu protiv Goričana koji su upisali i šesti uzastopni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je bio bolja ekipa tijekom cijelog prvog poluvremena i nanizao nekoliko poluprilika i prilika, umalo su i Goričani sami sebi postigli pogodak, a u 33. minuti Mierez je pogodio vratnicu nakon sjajnog udarca glavom.

Ipak, do kraja poluvremena rezultat je ostao početni, a od gostiju smo vidjeli tek jednu priliku Mitrovića pri kojoj je odlično reagirao Malenica.

U 50. minuti Osijek je konačno stigao do zasluženog vodstva. Nakon pravog malog glavometa u šestaestercu Gorice, Mierez je raspetljao bizarnu situaciju sjajnim udarcem glavom s 10 metara koji je završio u Banićevoj mreži.

Petnaestak minuta kasnije, kapetan Gorice Filip Mrzljak izgubio je loptu, moguće i pod prekršajem, a u nastavku akcije Petar Pušić neobranjivim je udarcem poslao loptu pod prečku za 2:0.

Novo pojačanje Osijeka u napadu Ladislav Almasi u igru je ušao na poluvremenu, a u kombinaciji s Ramonom Mierezom u vrhu napada bio je izrazito neugodan po obranu Gorice, a u 73. minuti postigao i treći pogodak nakon gužve i ubačaja iz kuta.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, a Osijekovi navijači imali su prilike na terenu vidjeti i debitanta Andreja Mičića.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano