Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek šokirao Pulu, Novo Vrijeme svladalo Uspinjaču

Preko ovog tjedna se igra 12. kolo SuperSport HMNL-a, a program u utorak su otvorili Crnica i Vrgorac. Domaćin je u prvom poluvremenu riješio pitanje pobjednika. Nakon što je u trećoj minuti Josip Bošković poništio prednost domaćina koja je došla u prvoj minuti preko Lazara Milosavljevića, Crnica je od 6. do 13. minute postigla četiri gola. Strijelci su redom bili: Jure Copić, Dragan Vuković, Paulo Katuša i Nikola Pavić. Minutu kasnije je Šimun Ivo Barišić smanjio prednost Crnice pa je konačan rezultat prvog dijela bio 5:2.

U drugom poluvremenu je Vrgorac pokušao nadoknaditi zaostatak te su bili blizu izjednačenja. Barišić i Bošković su u 31., odnosno 34. minuti došli do svojih drugih pogodaka na susretu, ali Vrgorac do kraja susreta nije uspio doći do izjednačenja pa je Crnica na kraju upisala 5:4 pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu dana je Pula na svom terenu dočekala Osijek. Domaćin je bio veliki favorit, ali na kraju smo vidjeli podjelu bodova u susretu koji je imao čak deset pogodaka! Prvi dio je pripao Puli koja je na odmor otišla s 3:1 prednošću dvama pogocima Davida Mataje i jednim golom Daniela Moravca. Filip Petrušić je bio jedini strijelac za Osijek u prvom dijelu, dok je u drugom poluvremenu prvi pogodak postigao Andrej Pandurević. Pet minuta kasnije Moravac svojim drugim pogotkom na susretu vraća Pulu na dva pogotka prednosti, ali nakon toga slijedi luda završnica u dvorani Mate Parlov.

Matias Mijić je u 30. minuti zabio za 4:3, dok je tri minute prije kraja Marin Sesar izjednačio rezultat. Međutim, u 39. minuti se za Pulu još jednom ove sezone ukazao Felipe Echavarria Echeverry koji postiže pogodak za 5:4 i veliko slavlje Pukežana koji su mislili da su došli do nova tri boda, ali u posljednjim sekundama Mijić postiže svoj drugi pogodak na susretu za konačnih 5:5 i podjelu bodova u Puli.

U posljednjoj utakmici dana je Novo Vrijeme (u drugoj dvorani nego je to inače slučaj) dočekalo Uspinjaču. Domaćin iz Makarske je u 9. minuti poveo preko Vitora Huga, ali dvije minute kasnije je Bruno Kovačević izjednačio rezultat te je prvo poluvrijeme završilo 1:1.

Tri minute nakon početka drugog dijela gosti postižu autogol te u 29. minuti David Barbarić dovodi Novo Vrijeme na 3:1. Samo minutu kasnije je Marin Crnčević vratio Uspinjaču u igru te je u 33. minuti Vinko Vardić poravnao rezultat , ali Vitor Hugo i Rafael Lima su u jaredne dvije minute povećali vodstvo na 5:3.

Drami tu nije bio kraj jer je u 35. minuti Crnčević upisao novi pogodak za 5:4, ali Vitor Hugo je u 39. minuti kompletirao svoj hat-trick za 6:4.

Do kraja susreta se u strijelce još upisao Franjo Matković pa je na kraju Novo Vrijeme upisalo 6:5 pobjedu i tako zadržalo gostujuću momčad na dnu tablice.

12. kolo sutra zatvaraju Dinamo protiv Squarea te Olmissum koji na Ribnjaku dočekuje Torcidu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano