Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek svladao Goricu uz hat-trick Miereza

U sklopu 32. kola Supersport HNL sastali su se Gorica i Osijek na Gradskom stadionu Velika Gorica. Osječka momčad je gostovanje odradila rutinski; pobjedom od 3:0 nad domaćim sastavom. Ramón Mierez je odigrao utakmicu za pamćenje zabivši hat-trick.

Prva prava prilika na utakmici došla je već u trećoj minuti. Tada je Mierez odlično proigrao Vedrana Jugovića, koji je pucao iz blizine, no Ivan Banić je bio spreman na taj udarac. Nakon toga, utakmica je bila bez prilika, sve do prvog pogotka. U prvoj minuti sudačke nadoknade Mierez je zabio. Petar Pušić je dobro ubacio, a Argentinac je odlično pucao iz blizine Baniću kroz noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio je bio puno dinamičniji nego prvi. Roko Jurišić je odlično ubacio s lijeve strane, a Mierez je glavom silovito pogodio za 2:0. U 74. minuti pokušao je i domaćin. Prvo je pucao Mateo Leš, pa onda i Jurica Pršir, ali Franko Kolić je bio spreman na sve. U 80. minuti za 3:0 i zaključak hat-tricka zabija Mierez. Banić je nespretno dodao Domagoju Bukviću koji je nesebićno proigrao Argentinca za konačnih 3:0.

Osijeku je ovo bila četvrta pobjeda u nizu na gostovanjima, a najsretniji može biti Mierez koji se sada odvojio od ostatka konkurencije za najboljeg strijelca. Mierez ima 16, Fran Brodić 11, Bruno Petković i Marko Livaja svaki po 10 pogodaka.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano