Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek u sudačkoj nadoknadi spasio bod u Varaždinu

Nedjeljni program Supersport HNL-a otvorili su Varaždin i Osijek. Obje ekipe u posljednje vrijeme nisu bile u bajnoj formi. U posljednjih pet utakmica su osvojili samo dva boda. U uzbudljivoj utakmici, na kraju je završilo 2:2.

Već u šestoj minuti Osijek dolazi u vodstvo. Ramón Mierez je nakon lopte Kristijana Lovrića pobjegao obrani i sjurio se prema golu Varaždina. Argentinac si je pronašao prostor za udarac i sjajno pogodio, ali je pomoćni sudac podigao zastavicu. Uslijedila je duga VAR provjera od čak četiri minute nakon koje je gol ipak priznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ranog gola Osijeka, dugo nije bilo uzbuđenja. To se promijenilo u 36. minuti kada je Dmitar Mitrovski iz slobodnog udarca pogodio Kristijana Lovrića u ruku. Nakon nove intervencije VAR-a, sudac Jović pokazao je na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Igor Postonjski. Postonjskom je to već peti kazneni udarac ove sezone.

Varaždinci su bolje ušli u nastavak te su prvi zaprijetili. U 68. minuti je Marko Vukčević krasno proigrao Frana Brodića koji izlazi pred Marka Malenicu, ali golman Osijeka odlično brani.

Samo minutu kasnije, Varaždinci dolaze do vodstva. Michelle Šego je poslao loptu prema naprijed, propustio je Brodić za Marina Pilja koji ulazi u kazneni prostor, zaobilazi Malenicu i postiže gol bivšem klubu.

Osijek je pred kraj susreta bacio sve karte u napad što im se na kraju i isplatilo. Lovrić je ubacio pred peterac, a tamo se najbolje snašao Slavko Bralić koji je lijepo pogodio sami kut za 2:2.

Završilo je tako 2:2 što je nakon svega viđenog najrealniji rezultat. U posljednjem kolu jesenskog dijela sezone, Osijek će dočekati Slaven Belupo, dok Varaždin putuje u goste Gorici.

Komentari

Povezano