Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijek uveo uslugu “Prepusti legi kartu”

Po uzoru na Hajdukovu kampanju “Sidi na moje misto”, NK Osijek je lansirao svoju imena “Prepusti legi kartu” gdje navijači Osijeka mogu prepustiti svoje mjesto na tribini nekome tko je član Osijeka. Klub je ovo najavio na svojoj službenoj stranici gdje je napisao:

Poštovani navijači Nogometnog kluba Osijek, zadovoljstvo nam je predstaviti našu novu uslugu koju smo nazvali „Prepusti legi kartu“. Na tomu se radilo već neko vrijeme, a sada je i tehnički sve realizirano i može započeti s praksom na Opus Areni. Naime, ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na naše domaće utakmice, svoje mjesto na tribini možete prepustiti nekome drugome, tko je zainteresiran za dolazak. Pritom je važno naglasiti kako osoba kojoj prepuštate svoje mjesto mora biti aktivni član NK Osijek i to mu je zapravo dodatna pogodnost u smislu njegova članstva…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
NK Osijek

Ova mogućnost se može koristiti putem interenta, a na stranici kluba su cijelu proceduru dodatno pojasnili:

Dakle, ako ste spriječeni ili niste u gradu na Dravi kada Bijelo-plavi igraju na domaćem terenu, prepustite mjesto nekom legi ili možda legici koji će poželjeti biti dijelom atmosfere na najljepšem stadionu u Hrvatskoj. Sada su za to ispunjeni i svi tehnički preduvjeti, tako da jednostavno i brzo možete realizirati navedeno, a opet sve u cilju da nam Opus Arena bude što ispunjenija, a time i da ambijent bude redovito ugodan i poticajan Bijelo-plavima u njihovoj borbi za bodove. Proces prepuštanja svoga mjesta nekome drugome odvija se isključivo putem interneta (ulaznice.nk-osijek.hr) uz naknadu od 3 eura. Ova se usluga može ostvariti za svaku utakmicu pojedinačno kada ulaznice budu puštene u prodaju, a može se iskoristiti do najkasnije četiri sata prije početka utakmice. Ova opcija ne može se aktivirati unaprijed za sve dvoboje do kraja polusezone ili cijele natjecateljske godine.

NK Osijek
Komentari

Povezano