Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijekov igrač otvoreno: „Rijeka me psihički uništila, slobodno to napišite”

U zimskom prijelaznom roku Roko Jurišić je stigao u Osijek te u proljetnom dijelu oduševio sveprisutne u klubu. Svojim igrama i zalaganjem pobrao je mnoge simpatije, a sada se poprilično oštro oglasio oko svog bivšeg kluba.

22-godišnji branič je u intervjuu za Sportske novosti bez zadrške kritizirao Rijeku gdje je proveo dvije godine. Baš protiv njih je zabio svoj prvijenac u dresu Osijeka, a to mu je bio tek drugi pogodak u seniorskoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavio sam zato što sam zabio klubu koji mi nije puno pomogao i koji me dosta psihički uništio. To slobodno možete napisati. Dok sam bio mlad, nisu mi uopće pomogli. Baš sam bio sretan što sam zabio njima, to mi je bio i jedan od ciljeva kada sam došao u Osijek, da zabijem Rijeci.

Pokazao je prošle sezone kako može odigrati vrlo dobro i na poziciji stopera na kojoj nikada ranije u karijeri nije igrao.

Bilo mi je malo čudno kad me trener Zekić prebacio na stopera. Ali, opet sam shvatio da igram lijevu stranu, da ono što radim na lijevom beku nastavim i dalje raditi, osim što ne mogu ići prema naprijed. Samo sam si u glavi napravio klik i stvarno sam to dobro odradio, čak sam i ja bio malo iznenađen. Bilo mi je upitno kako ću odigrati stopera i na kraju je dobro ispalo.

Istaknuo je i kako je još puno dokazivanja pred njim, ali i kako mu je cilj poziv u reprezentaciju.

Rekao bih da, to mi je sada najveći cilj. Mislim da mogu, ali vidjet ćemo. Fokusiran sam na iduću sezonu, pogotovo na Europu, da napravimo što bolji rezultat. Sav fokus je na Osijeku, a reprezentacija bi bila samo nagrada.

Komentari

Povezano