Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijekov trener nakon povijesnog trijumfa: „Što sam sanjao? Pobjedu od 15:0“

Osijek je vrlo uvjerljivo započeo svoju europsku sezonu tako što su u drugom pretkolu Konferencijske lige s visokih 5:1 svladali estonsku Levadiju. Ipak, nije početak susreta bio onakav kakvog su ga zamišljali jer su gosti poveli već u devetoj minuti i šokirali navijače na Opus Areni. Na kraju su Osječani preokrenuli utakmicu, a junak je bio Ramón Miérez koji je postigao hat-trick.

Svoje dojmove nakon dvoboja podijelio je novi trener Federico Coppitelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imamo vrlo dobar rezultat i zalihu uoči uzvrata. Igrali smo s ekipom protiv koje je u ovom trenu bilo dosta izazovno izaći i koja nije banalna ekipa, a pogotovo zbog fizičkog stanja naše momčadi. Imali smo podosta pozitivnih momenata, ali i malo problema, no kroz rezultat se igračima vratilo za sav rad koji su uložili kroz pripreme.

Ovo je bila najveća Osijekova pobjeda u povijesti europskih natjecanja.

Znam za to, ali nisam baš očekivao da ćemo i primiti gol, sanjao sam nešto drugo. Što sam sanjao? Ja kad sanjam, želim pobijediti 15-0.

Osvrnuo se i na određene probleme u igri…

Jedan problem večeras bila je kontrola posjeda našeg suparnika, ali to je i bilo za očekivati u ovom trenutku sezone. Vidjelo se da se Levadia nalazi u drugačijem trenutku, da je na neke situacija reagirala brže od nas. Nismo imali željenu protočnost, a s druge strane bili smo jako opasni protiv suparnika koji ti ne pruža previše prilika. U konačnici smo dobili što smo htjeli.

Komentari

Povezano