Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Osijekov trener nakon novog poraza: „Vjerujem u naš rad”

Osijek je poprilično loše započeo novu sezonu. Nakon ispadanja iz Europe sada nakon četiri kola HNL-a imaju tek jedan osvojen bod, a u sinoćnjem susretu su poraženi s 2:0 od Rijeke na Opus Areni. Njihov trener Federico Coppitelli osvrnuo se na utakmicu i nastavak skromnih rezultata.

Teška noć jer smo opet napravili grešku. Ovo nije bila utakmica kao i druge. Mlada smo momčad i nakon nove pogreške je bilo teško za naše samopouzdanje. Moram biti iskren, nismo igrali dobro protiv dobre momčadi s dobrim ofenzivcima. Moramo biti odvažni i hrabri, a danas smo nakon greške igrali samo da je ne ponovimo. To je donijelo čvrstu i izjednačenu utakmicu, ali oni su pokazali veću napadačku i individualnu kvalitetu te su pobijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra kako je Rijeka zaslužila pobjedu, ali i kako je njegova momčad trebala imati više od jednog boda nakon četiri kola.

Možemo reći da su zaslužili pobjedu nakon dolaska u prednost, premda nisu imali mnogo šansi. Mi smo imali svoje prilike. Ovo je također poruka navijačima koji su sjajno podržavali momčad: mislim da ne zaslužujemo biti u ovoj poziciji i zaslužujemo druge rezultate. No, sada imamo jako bitnu utakmicu u Splitu, nakon toga stanka, kraj roka i iza toga imamo pet vrlo važnih utakmica i vjerujem da nakon tih pet susreta nećemo biti u ovoj poziciji.

Mislim da je ludo što imamo samo jedan bod jer mogli smo napraviti više protiv Šibenika, Dinama, Gorice. I sad je bilo tako, ali to je realnost koju treba prihvatiti kako bismo to popravili. Vidjeli smo da imamo i problema u tranziciji. No, ja neću raditi dramu, ali osjećam bol zbog ovih rezultata.

Naglasio i kako vjeruje u sebe i momčad…

Vjerujem u naš rad. U jako smo neugodnoj poziciji zbog pogreške, ali zaslužujemo bolje. Moramo biti strpljivi, imamo jako mladu, ali i kvalitetnu momčad. Imali smo dobrih izvedbi, trebamo biti strpljivi i poštovati klub i navijače.

Komentari

Povezano