Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Oslabljeni Wales stiže na Poljud

Izabranici Zlatka Dalića u subotu će na Poljudu u sklopu prvog kola kvalifikacija za EURO 2024 ugostiti reprezentativce Walesa koji stižu bez nekolicine ključnih igrača.

Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru kod Velšana se dogodila smjena generacije, naime od nacionalne vrste oprostili su se Gareth Bale, Chris Gunter, Joe Allen i Jonny Williams.

Odlaskom Balea u mirovinu kapetansku traku preuzeo je Aaron Ramsey koji je optimističan po pitanju budućnosti Walesa.

“Gareth, Joe, Jonny i Gunts su tijekom prošlih godina bili među najvažnijim igračima reprezentacije i zauvijek će biti dijelom povijesti Walesa. No, nogomet se stalno mijenja i sada dolaze prilike za mlađe igrače da pokažu za što su sposobni. Nadajmo se kako možemo ispisati svoju povijest”

No, ovo nije kraj muka za njihovog izbornika Roba Paigea koji neće moći računati ni na Perišićevoj klupskog suigrača Bena Daviesa koji je morao napustit igru već u prvom poluvremenu utakmice protiv Southamptona. Osim lijevog beka, za dvoboj u Splitu neće moći računati ni na vratara Waynea Hennesseyja, a pod upitnikom je i napadač Nottingham Forresta Brennan Johnson koji bi trebao u skoroj budućnosti postati nositelj igre ‘Zmajeva’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Komentari

Povezano