Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Otac kontroverznog bivšeg igrača Rijeke imenovao sebe za sportskog direktora kluba čiji je investitor

Prema pisanju portala Nogomania, slovenski prvoligaš Mura ima novog sportskog direktora, kojeg nije imala neko vrijeme nakon što je tu funkciju obnašao nekadašnji igrač WBA-a i Hull Cityja Robert Koren.

Da to mjesto ne ostane upražnjeno, pobrinuo se posljednjih tjedana često spominjani George Juncaj. Vijest je to koja ne bi sama po sebi bila toliko zanimljiva prosječnom regionalnom pratitelju nogometa, da se ime njegovog sina Stevena nije počelo provlačiti kao jedan od razloga sukoba Damira Miškovića i Željka Sopića u HNK Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, George Juncaj, vlasnik američkog nogometnog kluba Michigan Stars te strateški partner slovenskog prvoligaša NK Gorica, je tada namjeravao uložiti novac u HNK Rijeka. Nije poznato je li do toga došlo, jer Juncaj je postao navodni spor predsjednika Damira Miškovića koji je, prema riječima bivšeg trenera Željka Sopića, tražio da mu daje minute u utakmicama kako bi time opravdao ulaganje kapitala njegova oca. Sopić pak nije smatrao kako je Juncaj dovoljno kvalitetan igrač i nije mu davao prilike, zbog čega je mladić na kraju i napustio klub.

George Juncaj tako je nakon neuspješne avanture s Rijekom postao novi investitor slovenskog nogometnog kluba Mura, doveo sina u klub, da bi sada preuzeo i ulogu sportskog direktora kluba.

Osim toga, klub je nedavno smjenio trenera zbog nesuglasica s upravom kluba, a novi je trener nekadašnji napadač Varteksa Oskar Drobne, koji će sada reportirati izravno sportskom direktoru i suvlasniku kluba.

Komentari

Povezano