Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ovaj euroligaš u novu sezonu ulazi s čak 14 novih igrača. Pogledajte popis novopridošlica

ABA liga počinje za jedan, a Euroliga za dva mjeseca te će u njoj sudjelovati jedna momčad koja će igrati s potpuno drugim igračima. Željko Obradović, trener kluba Partizan Mozzart Bet dogovorio je okupljanje nove ekipe za 19. kolovoz kada će službeno početi njihove pripreme za narednu sezonu.

Nova ekipa srpskog velikana će od ponedjeljka raditi s ciljem da popravi dojam prošle sezone kada su ostali bez trofeja, dok u Euroligi nisu ostvarili plasman u doigravanju što su ujedno bili razlozi za novi početak. Vrijedi spomenuti kako čak osmorica od 14 novopridošlica srpske momčadi imaju iskustvo igranja u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova četrnaestorica Partizana:

Vanja Marinković, krilo/bek, 27, 198 cm

Gabriel Lundberg, bek, 29, 193 cm

Frank Ntilikina, bek, 26, 198 cm

Arijan Lakić, bek, 24, 199 cm

Sterling Brown, krilo/bek, 29, 198 cm

Carlik Jones, bek, 26, 185 cm

Duane Washington Jr., bek, 24, 191 cm

Mario Nakić, krilo, 23, 202 cm

Isaac Bonga, krilo/bek, 24, 203 cm

Isiaha Mike, krilo, 27, 202 cm

Tyrique Jones, centar, 27, 206 cm

Brandon Davies, centar, 33, 208 cm

Aleksej Pokuševski, krilo, 22, 212 cm

Partizan se oprostio od Kevina Puntera koji je otišao u Barcelonu, Zach LeDay se vratio u Milano, Alen Smailagić ide u Žalgiris, Danilo Anđušić u Dubai, Jaleen Smith i Mateuš Ponitka u Başakşehir, Aleksa Avramović je potpisao za ruski CSKA, a P.J. Dozier se vratio u NBA gdje će igrati za Minnesota Timberwolvese. Još se čekaju novi klubovi za Uroša TrifunovićaJamesa Nunnelyja, Ognjena Jaramaza Franka Kaminskog, a izgleda da je mladi Balša Koprivica jedini koji će “preživjeti” i ostati u klubu crno-bijelih.

Komentari

Povezano