Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ove godine se prebacio s tenisa na pickleball, a sada je u prilici osvojiti US Open

Američki tenisač Donald Young na US Openu igra svoj posljednji turnir u karijeri nakon što se ove godine prebacio na pickleball. Iako je svoj posljednji pojedinačni teniski meč odigrao prije nešto malo manje od godinu dana na Challengeru u Charlestonu, Amerikanac je protekle večeri zajedno s Taylor Townsend izborio plasman u polufinale mješovitih parova posljednjeg Grand Slama sezone.

Njih su dvoje u tijesnom četvrtfinalnom meču sa 6:7, 6:3, 10:8 svladali kazahstansko-finsku kombinaciju sastavljenu od Anne Daniline i Harrija Heliovaare. Finac je tako u istom danu doživio dva poraza s obzirom na to da je u konkurenciji muških parova zajedno s Henryjem Pattenom izgubio od Wesleyja Koolhofa i Nikole Mektića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Townsend i Younga će ovo biti drugo zajedničkog polufinale US Opena jer su ga igrali i 2014. godine kada su ih zaustavili Abigail Spears i Santiago Gonzalez sa 6:3, 6:4. Sada im na putu do prvog Grand Slam finala stoje Aldila Sutjiadi i Rohan Bopanna.

Podsjećamo, 35-godišnjak u svojoj karijeri nije osvojio ATP titulu ni u pojedinačnoj konkurenciji ni u konkurenciji parova jer je izgubio po dva finala. U finalu Thailand Opena 2011. ga je svladao Andy Murray, dok je 2015. godine u Delray Beachu bolji bio naš Ivo Karlović.

Komentari

Povezano