Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Ozljeda suca na utakmici Penguinsa i Lightninga

U prvoj ranijoj subotnjoj utakmici NHL-a između Pittsburgh Penguinsa i Tampa Bay Lightninga u posljednoj trećini je došlo do ozljede suca i do kratkog prekida utakmice.

Nakon odigrane dvije trećine, Penguinsi su imali prednost od 4:1 da bi na početku posljednje trećine Tampa smanjila na 4:2. U sedmoj minuti završnog perioda došlo je do sudara suca s jednim od igrača Lightninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je nakratko izgubio svijest te je utakmica morala biti zaustavljena. Prekid je trajao nekoliko minuta prije nego što su suca uspjeli sigurno odvesti s leda. Čim se utakmica nastavila Tampa je dodatno smanjila rezultat na 4:3, a potom su i izjednačili na 4:4 s igračem više. Pittsburgh to nije pokolebalo već su pet minuta prije kraja došli do novog vodstva.

Dvoboj Pittsburgha i Tampe bitniji je bio za ekipu Penguinsa koji love playoff te su pobjedom došli do osme pozicije na istoku koja ih trenutno vodi u doigravanje. Tampi poraz nije donio neugodnosti budući da su oni trenutno na šestom mjestu i gotovo sigurno ulaze u doigravanje.

Komentari

Povezano