Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pacersi deklasirali Knickse i izjednačili na 2-2 u seriji

Košarkaši Indiana Pacersa su nakon tijesne pobjede u trećoj utakmici ponovno ugostili New York Knickse u svom Gainbridge Fieldhouseu. Ovog puta nije bilo napetosti ni u jednom trenutku susreta pa su Pacersi slavili sa 121:89 za izjednačenje na 2-2 u polufinalnoj seriji istočne konferencije NBA lige.

Indiana je fantastično otvorila susret pa je poslije samo osam i pol minuta igre vodila s čak 16 poena razlike (24:8) na krilima izrazito raspoloženog terceta sastavljenog od Tyresea Haliburtona, TJ McConnella i Mylesa Turnera koji su kombinirano u tom trenutku imali 20 poena. Domaći košarkaši su nastavili u još ubojitijem ritmu predvođeni Obi Toppinom koji je sa svojih sedam poena odveo prednost do ogromnih 34:11 što je natjeralo trenera Knicksa Toma Thibodeaua na novi timeout minutu i pol prije kraja prve dionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već tada je susret bio odlučen. Pacersi su na poluvrijeme otišli s vodstvom od 69:41 i ogromnih 28 poena razlike, a već na početku treće dionice ta prednost raste i na +32. Do kraja susreta Knicksi nisu uspjeli zaprijetiti te su Pacersi ostvarili glatku pobjedu za izjednačenje na 2-2 u seriji.

Najefikasniji u pobjedi su bili Haliburton s 20 poena, McConnell s 15 uz 10 asistencija, dok su po 14 dodali Toppin i Pascal Siakam. Kod poraženih Knicksa je Alec Burks ubacio 20 poena, Jalen Brunson 18, a Miles McBride 16.

Peta utakmica serije je na rasporedu u noći s utorka na srijedu od 02:00 po hrvatskom vremenu.

Komentari

Povezano