Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pacersi zaustavili čudesnog Giannisa, Hawksi svladali Magic

NBA noć pružila nam je dva jako zanimljiva susreta Istočne konferencije.

U prvom su se dvoboju susreli Indiana Pacersi i Milwaukee Bucksi. Utakmice Pacersa ove su godine zagarantirana zabava i pregršt poena, a drukčije nije bilo ni ovaj put. Puno su bolje domaćini otvorili utakmicu, no Bucksi su u trećoj četvrtini uhvatili priključak. Bez Damiana Lillarda, sve su oči bile uprte na dvostrukog MVP-ja Giannisa Antetokounmpa, koji je itekako odradio svoj dio posla. Grk je ubacio nevjerojatna 54 poena (rekord franšize je 57) sa učinkom iz igre od 76%. Ipak, Giannis nije mogao sam do kraja, izostala je potpora suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo je Khris Middleton prebacio 15 poena, sa svojih 16. Pacerse je predvodio sjajni Tyrese Haliburton s 29 poena (59% iz igre), 6 skokova i 10 asistencija. Upravo je njegova trica dala vodstvo Pacersima u samom kraju susreta. Vrijedi izdvojiti i Bennedicta Mathurina s 26 poena i 11 skokova.

Utakmicu u Mexico cityju odigrali su Atlanta Hawksi i Orlando Magic. Gledali smo dugačak i gust susret kojeg je obilježio Trae Young. Zabio je 41 poen (44%) i podijelio osam asistencija. Više od 15 poena još su ubacili Bogdan Bogdanović (15), Dejounte Murray (16) i Jalen Johnson (19). Upravo je Murrayjeva trica bila odlučujuća i donijela vrijednu pobjedu od jednog poena razlike. Kod Magica najbolji je bio Jalen Suggs s 21 poenom (70%) i šest ukradenih lopti.

Komentari

Povezano