Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Panama šokirala SAD na Copi, Urugvaj opet slavio

Utakmica 2. kola skupine C na Copa Americi između Paname i SAD-a je završena iznenađujućom pobjedom Paname 2:1.

SAD je imao podršku domaće publike na Mercedes-Benz stadionu u Atlanti, no bila je to kaotična utakmica za njihove navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je u 8. minuti VAR poništio gol Westona McKennieja, da bi 10 minuta kasnije uz pomoć VAR-a crveni karton dobio njihov napadač Timothy Weah. Nije to poljuljalo SAD koji četiri minute nakon tog kartona zabija gol. Strijelac je bio Folarin Balogun na asistenciju Antoneeja Robinsona.

Protekle su samo četiri minute od tog gola kada je izjednačio za Panamu Cesar Blackman, a nakon toga je uslijedila dominacija posjedom i prilikama Paname koja u 83. minuti zabija gol za konačnih 2:1. Strijelac gola je bio Jose Fajardo.

Ostala je i Panama bez jednog igrača kada je u 88. minuti crveni karton dobio Adalberto Carrasquilla, no SAD nije to iskoristio u posljednjim minutama susreta.

SAD je drugi u skupini, izjednačen s Panamom s tri boda, ali s boljom gol-razlikom, dok je prvi Urugvaj koji je s 5:0 razbio Boliviju golovima Facunda Pellistrija, Darwina Nuneza, Maximiliana Arauja, Federica Valverdea i Rodriga Bentancura.

SAD u zadnjem kolu igra protiv Urugvaja, dok se Panama susreće s Bolivijom.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano