Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Parižani u derbiju kola uvjerljivo slavili protiv Lyona

U derbiju 30. kola francuskog prvenstva PSG je na svom terenu s 4:1 svladao Lyon. Ovo je bio dvoboj koji su domaćini praktički riješili u prvih šest minuta i zaključili do kraja prvog poluvremena. Već u trećoj minuti Nemanja Matić poslao je loptu u vlastitu mrežu, te je tri minute kasnije Bradley Barcola nakon kombinacije iz kornera poentirao za 2:0.

Zatim smo u periodu od 32. do 42. minute vidjeli tri pogotka. Prvo je Goncalo Ramos sigurno glavom zabio treći pogodak Parižana. Pet minuta kasnije Ernest Nuamah sjajnim prodorom prošao je u sredinu i s ruba šesnaesterca poslao loptu iza nemoćnog Gianluigija Donnarumme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došli su time gosti napokon do daha, no vrlo brzo im ga je Ramos ponovno oduzeo novim pogotkom. Drugo poluvrijeme prošlo je u mirnijem tonu, igralo se s puno manjim intenzitetom, a mreže se više nisu tresle.

Na tablici je PSG i dalje prvi s čak 11 bodova prednosti ispred drugog Monaca. S druge strane je Lyon ovim porazom izgubio važne bodove u borbi za Europu. Zauzimaju osmo mjesto s pet bodova zaostatka za šestim Lensom, posljednjim koji će po sadašnjem stanju na ljestvici dogodine igrati europsko natjecanje.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano