Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Partizan doživio povijesni fijasko u Europi

U uzvratnoj utakmici doigravanja za Konferencijsku ligu, beogradski Partizan poražen je od Genta s 1:0 te je tako s ukupnih 2:0 eliminiran iz Europe za ovu sezonu. Srpski klub tako je doživio potpuni debakl, budući da je kao viceprvak Srbije ovog ljeta igrao drugo pretkolo Lige prvaka u kojem je ispao od Dinamo Kijeva. Potom ih je iz Europske lige eliminirao Lugano, a sada su ispali od Genta iz Konferencijske lige.

Partizan je tako postao jedini europski klub koji je eliminiran iz svih europskih natjecanja u ovoj sezoni. Također, srpski nogomet ima povijesno lošu sezonu. Ranije je u play-offu Europske lige TSC Bačka Topola na svom terenu rezultatom 3:0 izgubila od Maccabija iz Tel Aviva. U slučaju da TSC ne napravi čudesan preokret u uzvratu, igrat će skupine Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vojvodina je eliminirana od Ajaxa, Radnički nije mogao proći crnogorski Mornar, a Crvenu Zvezdu očekuje težak uzvrat protiv Bodo/Glimta u playoffu Lige prvaka. Srpski klubovi izgubili su 35 od posljednjih 40 u europskim natjecanjima.

Komentari

Povezano