Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Partizan uvjerljiv protiv Splita na Gripama

Nakon što je ranije Zadar poražen na gostovanju kod Mege MIS , i drugi naš jadranski predstavnik u ABA Ligi doživio je poraz od drugog beogradskog predstavnika.

Autoritativno su branitelji naslova, košarkaši Partizana, odradili susret na Gripama, a priliku da se razigraju dobili su i igrači s nešto manjom minutažom ove sezone, poput Tristana Vukčevića i Balše Koprivice. Splićani su u vodstvu proveli tri minute sredinom prve četvrtine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Partizan je uzvratio serijom 15:2, kojom je već početkom druge četvrtine došao do dvoznamenkaste prednosti (24:13). Još su se Žuti držali na aktivnom rezultatu do sredine druge četvrtine, kada gosti rade seriju 15:5 kojom na veliki odmor odlaze s visokih 15 poena prednosti (44:29).

Već početkom nastavka Crno-beli su košarkašima Splita dali do znanja da se u susret vratiti neće, otišli na preko 20 poena prednosti i rutinski priveli utakmicu svome kraju. U konačnih 76:53 Uroš Trifunović je ugradio 13 poena, jedan manje stavio je Vukčević, jednako koliko je za Split ubacio D.J. Funderburk.

Komentari

Povezano