Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pašalić asistirao u slavlju Atalante

Zanimljiv susret koji za domaćina nije imao nikakav, a za goste velik značaj odigrali su u Salernu nogometaši Salernitane i Atalante u pretposljednjem susretu 35. kola Serie A.

Konačnih 2:1 za goste iz Bergama ne odražava stvarno stanje na terenu, budući da je Atalanta imala puno veći broj izraženijih prigoda i da je bilo malo više koncentracije u završnici, mogla slaviti s mnogo većom razlikom. Ipak, poveli su domaćini i to u 18. minuti pogotkom iz polukontre koju je započeo naš Toma Bašić, a završio Loum Tchaouna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S dva pogotka u razmaku od šest minuta Atalanta je u drugom poluvremenu preokrenula rezultat. Najprije je u 57. minuti Mario Pašalić glavom spustio loptu na peterac odakle Gianluca Scamacca poentira za 1:1, a u 63. Teun Koopmeiners sjajnim udarcem s 25 metara postavlja konačnih 2:1.

Atalanta se ovom pobjedom izjednačila s Romom na petom mjestu i 60 bodova na kontu, ali i utakmicom manje, a Pašalić je stigao do 6. ovosezonske prvenstvene asistencije. Za novog člana Serie B Salernitanu je Bašić odigrao solidan čitav susret, dok je Domagoj Bradarić zbog ozljede teren napustio u 77. minuti.

Komentari

Povezano