Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pašalić bolji od Badelja u utakmici u kojoj su obojica asistirali

U pretposljednjoj utakmici 23. kola Serie A, nogometaši Genoe su ugostili Atalantu na svom Luigi Ferrarisu. Dvoboj koji su obilježila i dvojica Hrvata, okončan je pobjedom ekipe iz Bergama rezultatom 4:1.

Atalanta je povela u 22. minuti nakon što je Mario Pašalić poslao sjajnu vertikalnu loptu za Charlesa De Ketelaerea koji ju je primirio i onda iz voleja predivno pogodio s ruba šesnaesterca za vodstvo od 1:0. Pašalić je tako došao do šestog izravnog sudjelovanja kod pogodaka u Serie A ove sezone jer je na učinku od tri pogotka i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, a onda već u 51. minuti Genoa poravnava. Ruslan Malinovskyi i Milan Badelj su odigrali dupli pas, a onda Ukrajinac snažnim udarcem sa 17 metara probija Marca Carnesecchija. Za bivšeg hrvatskog reprezentativca je to bila treća asistencija ove sezone.

Na 2:1 je senzacionalnim pogotkom iz izravnog slobodnog udarca povećao Teun Koopmeiners samo četiri minute poslije izjednačujućeg zgoditka Genoe, a taj je rezultat na semaforu stajao sve dok nismo ušli u troznamenkaste minute. Onda je najprije u desetoj minuti sudačke nadoknade za 1:3 zabio Davide Zappacosta koji je pospremio odbijanac nakon što je prije toga Josep Martinez obranio udarac Alekseija Miranchuka, a tri minute kasnije je Rus u ulozi asistenta, dok je pogodak glavom za konačnih 1:4 zabio El Bilal Toure koji je večeras debitirao u Serie A.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano