Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pašalić i Atalanta preokretom izbacili Milan iz Kupa

U četvrtfinalu talijanskog Kupa Milan je dočekao Atalantu na kultnom San Siru. U osmini finala koja je odigrana prošlog tjedna, Milan je svladao Cagliari 4:1, dok je Atalanta bila bolja od Sassuola 3:1. Atalanta je večeras slavila 1:2 te tako drugi put u malo više od mjesec dana nadjačala Milan.

Gledali smo mirno prvo poluvrijeme sve do 39. minute, a onda je trener gostiju Gian Piero Gasperini zaradio crveni karton od suca. Taj crveni karton unio je živost u utakmicu pa smo tako na kraju poluvremena u razmaku od dvije minute vidjeli dva pogotka. Prvo je poveo Milan u 45. minuti, a strijelac je bio Rafael Leao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije, gosti izjednačuju preko Teuna Koopmeinersa koji poentira za 1:1 u 45+2. S tim rezultatom se otišlo na predah. U 59. minuti susreta gosti dolaze do potpunog preokreta. Alejandro Jimenez srušio je Alekseyja Miranchuka te su gosti dobili kazneni udarac. Koopmeiners je preuzeo odgovornost i mirno zabio za 1:2 te svoj drugi pogodak večeri.

Do kraja Milan je pritiskao u nadi da izbori produžetke, no nisu uspjeli ugroziti gostujuća vrata. Mario Pašalić ušao je u igru u 42. minuti umjesto ozlijeđenog Martena de Roona. Atalanta je ovom pobjedom izborila polufinalni susret s Fiorentinom. Drugi polufinalni par čine Lazio te pobjednik susreta Juventus-Frosinone.

Komentari

Povezano