Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Paul George: Igrati u Clippersima je poput nastupanja za B momčad Los Angelesa (VIDEO)

Novi igrač Philadelphia 76ersa Paul George u ponedjeljak opisao je svoje iskustvo igranja za franšizu Los Angeles Clippersa u prethodnih pet sezona.

U posljednjoj epizodi svog podcasta imena “Podcast P”, George je sugerirao da ga navijači Clippersa nisu prihvatili koliko bi ga prihvatili navijači Lakersa, rekavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad sam se vratio u Los Angeles osjećao sam se kao da sam se vratio kući, no to ipak nije bila očekivana ljubav. Svi u L.A.-u su mi govorili: ”Čovječe, trebao si biti Laker.” To je sve što sam slušao. Ni od koga nisam čuo: ”Ej, dobrodošao u Clipperse.”, nego ”Sretni smo što si ovdje u L.A.-u, ali trebao si biti Laker.” Atmosfera i gostoprimstvo koju smo dobivali je bila poput igranja u B momčadi.

Paul George

George, koji je rođen u Palmdaleu u Kaliforniji je pohađao koledž Fresno State te je proveo pet sezona u Clippersima prije nego što je ovog ljeta potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 211,5 milijuna dolara sa Sixersima.

Tijekom Georgeove karijere u L.A.-u, Clippersi su četiri puta igrali doigravanje te su jednom došli do finala zapadne konferencije čime su ostvarili najveći playoff uspjeh za franšizu iz LA-a. Unatoč aspiracijama o osvajanju prvog naslova u povijesti momčadi, dvojac Georgea i Kawhija Leonarda je prethodne dvije godine podbacio ispadanjem u prvoj rundi doigravanja.

Komentari

Povezano