Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pavić i Arevalo poraženi u drugom kolu Miamija

Mate Pavić i Marcelo Arevalo u drugom su kolu imali težak zadatak. Igrali su protiv finalista Indian Wellsa Marcela Granollersa i Horacia Zeballosa. Španjolac i Argentinac su se ipak pokazali kao prevelik zalogaj za hrvatsko-salvadorski par.

Meč su započeli dobro i već su kod 1:1 imali priliku napraviti break. Break lopte ipak nisu uspjeli realizirati te do kraja seta više nisu imali prilika za break, a na svom servisu su spasili jednu. Nakon uvodne nervoze parovi su se stabilizirali i držali svoje servise do 6:5. Tada španjolsko-argentinski par dolazi do breaka te osvajaju set unatoč tome što su Pavić i Arevalo imali 30-0 na svom servisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Pavić i Arevalo nisu našli odgovor za Granollersa i Zeballosa. Svoj servis su izgubili kod 2:1, a na servisu protivnika nisu nalazili put do break lopte. To se nije promijenilo ni nakon što su na svon servisu kod 5:2 spasili dvije meč lopte. Kod 5:3 su na 30-30 imali priliku doći do prve break lopte nakon prvog seta, ali Pavićev return je završio u autu. Granollers i Zeballos su svoju iduću meč loptu iskoristili za pobjedu 7:5 6:3.

Paviću i Arevalo sada slijedi zemljana sezona za koju još nemaju prijavljen turnir te se još ne zna nastavljaju li Salvadorac i Hrvat svoju suradnju.

Komentari

Povezano