Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pavić i Arevalo propustili nemoguće i ispali u polufinalu Eastbournea

Drugi tjedan zaredom Mate Pavić i Marcelo Arevalo igrali su polufinale turnira na travnatoj podlozi. Nakon poraza u Queen’s Clubu, ista sudbina snašla ih je i u Eastbourneu. Ovaj put porazili su ih Neal Skupski i Michael Venus s 2-1 u setovima.

Prvi set su Pavić i Arevalo osvojili u tie-breaku da bi u drugom u brzinu više ubacili Skupski i Venus. Britanac i Novozelanđanin su sa 6:2 osvojili drugi set i tako odveli meč u super tie-break.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo Pavić i Arevalo propuštaju nemoguće. Dolaze do prednosti od 7:1, ali zatim gube sedam poena u nizu i po prvi put se nalaze u zaostatku. Izjednačuju na 8:8, no Pavić tada šalje backhand volej u mrežu i donosi meč loptu britansko-novozelandskom paru koji je i koriste za pobjedu (5)6:7, 6:2, 10:8 i prolaz u finale.

Drugi put su tako ove sezone Pavić i Arevalo propustili veliku prednost u trećem setu. Slično im se dogodilo i u Barceloni kada su imali prednost od 7:3 (7:4 i servis) protiv Gonzaleza i Moltenija. Paviću i Arevalu sada slijedi Wimbledon dok će Skupski i Venus čekati pobjednika meča između parova Heliovaara / Patten i Ebden / Peers.

Komentari

Povezano