Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pavić i Arevalo u četvrtfinalu Rima

Jedini meč parova na Masters turniru u Rimu u ponedjeljak odigrali su Mate Pavić i Marcelo Arevalo protiv Santiaga Gonzáleza i Édouarda Roger-Vasselina. Hrvatsko-salvadorski par je plasman u četvrtfinale izborio pobjedom od 2-0 u setovima.

U prvom setu su Pavić i Arevalo uspostavili potpunu dominaciju. Osvojili su prvih pet gemova te su imali priliku set završiti bez izgubljenog gema. Meksičko-francuski par je ipak spasio set loptu te su Pavić i Arevalo na kraju osvojili set sa 6:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj dionici igre igra se bez oduzimanja servisa do 2:2. Tada Hrvat i Salvadorac spašavaju gem loptu te u idućem poenu na “deciding pointu” rade break. Na servisu potvrđuju break, no tada dolazi do prekida meč zbog protesta u Rimu.

Meč se nastavio nakon nešto više od sat vremena te su u prvom gemu nakon povratka Pavić i Arevalo došli do break. Nakon toga su sigurno odservirali za meč za ukupno pobjedu 6:1, 6:2.

U četvrtfinalu Rima Pavić i Arevalo za protivnike će imati Rajeeva Rama i Joea Salisburyja koji su u drugom kolu bili bolji od Jamieja Murraya i Michaela Venusa.

Komentari

Povezano