Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pavić i Arevalo u polufinalu Roland Garrosa

Mate Pavić i Marcelo Arevalo od početka zemljane sezone nižu dobre rezultate. Nastavili su s dobrom formom i na Roland Garrosu gdje su pobjedom od 2-0 u setovima protiv Stefanosa i Petrosa Tsitsipasa izborili plasman u polufinale.

Prvi set ponudio je izjednačen tenis, ali tenis u kojem su više prijetili Pavić i Arevalo. Do break prilika dolazili su u petom, sedmom i jedanaestom gemu. Svoje prve četiri break lopte nisu iskoristili, ali onu petu jesu te su izborili servis za set. S jednim izgubljenim poenom su zaključili set rezultatom 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu opet više prijeti hrvatsko-salvadorski par te kod rezultata 1:1 na servisu mlađeg brata Tsitsipasa koriste svoju drugu break priliku. Do kraja su oba para držala svoje servise što je značilo da su Pavić i Arevalo upisali pobjedu rezultatom 7:5 6:4.

Paviću je ovo deveto Grand Slam polufinale u karijeri, treće na Roland Garrosu. Svoje treće finale u Parizu tražit će protiv prvog para svijeta, Marcela Granollersa i Horacia Zeballosa. Španjolsko-argentinski par već ih je na zemlji ove sezone i pobijedio, u finalu Rima rezultatom 6:2, 6:2.

Komentari

Povezano