Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pavić i Arevalo uspješni u prvom kolu Miamija

Mate Pavić i Marcelo Arevalo svoj su nastup na Mastersu u Miamiju otvorili pobjedom. U prvom kolu igrali su protiv australsko-finske kombinacije od koje su bili bolji s 2:0 u setovima.

Hrvatsko-salvadorski par krenuo je malo sporije u meč. Izgubili su prvih šest poena, ali su se uspjeli sabrati i osvojiti gem nakon 0-30. Kroz cijeli set su John Peers i Harri Heliövaara bili bolji na returnu, ali prvi set je otišao na stranu Pavića i Arevala. Hrvat i Salvadorac su minibreak napravili u prvom poenu te su ga uspjeli zadržati do kraja 13. igre koju su osvojili sa 7-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momentum iz tiebreaka Pavić i Arevalo su prenijeli na drugi set. Osvojili su svoj servis gem da bi zatim u idućem gemu s nekoliko dobrih returna došli do prve break prilike u meču koju su uspješno realizirali. Break su uspješno potvrdili za 3:0, ali su Finac i Australac zatim osvojili tri gema zaredom za poravnanje u drugom setu. Imali su Pavić i Arevalo nekoliko prilika za završiti meč prije tiebreaka. Kod 4:3 je Pavić propustio završiti poen na mreži, kod 5:4 nisu iskoristili meč loptu, a kod 6:5 su propustili 0-30. Sve prilike im se nisu obile o glavu. Uspjeli su spasiti set loptu kod 6-5 te su kod 7-6 iskoristili svoju drugu meč loptu za plasman u drugo kolo.

U drugom kolu moguć je okršaj protiv finalista Indian Wellsa, Marcela Granollersa i Horacia Zeballosa koji svoj put u drugo kolo traže protiv francuske kombinacije.

Komentari

Povezano