Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pavić i Arevalo uspješno otvorili zemljanu sezonu

Za Matu Pavića i njegova partnera Marcela Arevala u Monte Carlu je započela zemljana turneja po Europi. U prvom kolu su za protivnike imali dva vrhunska igrača pojedinačne konkurencije, Grigora Dimitrova i Sebastiana Kordu. Hrvatsko-salvadorski par je uspješno riješio zahtjevnu prepreku s 2-0 u setovima.

U prvom setu do breaka su došli rano, već kod 1:1 da bi kod 5:3 imali priliku još jednom oduzeti servis Dimitrovu i Kordi. To se nije dogodilo. Pavić i Arevalo su ipak servis za set kvalitetno odradili te su iskoristili svoju četvrtu set loptu za vodstvo 1-0 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugu dionicu igre su odradili na sličan način. Ponovno su američko-bugarskom paru oduzeli servis kod 1:1. Ovaj put kod 5:3 nisu imali priliku za oduzimanje servisa. Na servisu za meč su imali ponešto problema. Trebali su spašavati dvije break lopte. Obe su uspješno spasili te su zaključili meč sa 6:4 6:4.

Pavić i Arevalo u drugom kolu neće imati ništa manje zahtjevan zadatak. Štoviše, čeka ih dvoboj protiv aktualnih osvajača Australian Opena te Mastersa u Miamiju. Igrat će protiv najboljeg para na svijetu Rohana Bopanne i Matthewa Ebdena.

Komentari

Povezano