Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pavić osvojio Ženevu i preskočio Mektića na ljestvici

Drugi tjedan zaredom Mate Pavić i Marcelo Arevalo su izborili nastup u finalu ATP turnira. Nakon što su u Rimu u finalu poraženi uz samo četiri osvojena gema, u Ženevi su protiv Lloyda Glaspoola i Jean-Julien Rojera s 2-0 u setovima došli do svoje druge zajedničke titule.

U meč protiv britansko-nizozemske kombinacije Pavić i Arevalo su ušli kao favoriti. Igrom kroz čitavi meč to su i opravdali. Svoj servis nisu gubili niti jednom. Samo tri puta su bili u opasnosti da izgube svoj početni udarac, ali sva tri puta su uspješno spasili break lopte. Glaspoolu i Rojeru su servis oduzeli jednom, kod 5:5 u drugom setu te je to bilo dovoljno za pobjedu 7:6(2) 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić i Arevalo su tako nakon Hong Konga došli do svoje druge zajedničke titule na ATP 250 razini. Idući turnir za njih je Roland Garros gdje će pokušati nastaviti dobru formu na zemljanim terenima. Splićanin je ovim naslovom preskočio Nikolu Mektića na ljestvici te će od idućeg tjedna zauzimati 21. poziciju dok će Zagrepčanin boraviti na 22. mjestu.

Komentari

Povezano