Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pavić preko Dodiga do polufinala

Četvrtfinale Barcelona Opena je u petak donijelo hrvatski okršaj. Mate Pavić je s Marcelom Arevalom igrao protiv Ivana Dodiga i Neala Skupskija. Hrvatsko-salvadorski par svladao je hrvatsko-britanski par pobjedom u dva seta sa 6:2, 7:6(4).

Pavić i Arevalo su kroz cijeli meč dominirali, a to se najviše preslikalo na prvi set. Kod 2:2 su Hrvat i Salvadorac krenuli sa serijom te su s četiri uzastopna gema osvojili prvi set sa 6:2. U drugom su se Dodig i Skupski pribrali te su došli i do vodstva od 3:0, ali Pavić i Arevalo su ponovno boljom igrom došli do egala. Kod 5:5 su mogli i do breaka budući da su imali 0-40, ali s četiri uzastopna poena Dodig i Skupski su ipak uspjeli osigurati minimalno tiebreak. Neiskorištene prilike nisu koštale Pavića i Arevala te su u “trinaestoj igri” bolji bili sa 7-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paviću i Arevalu u subotu slijedi dvoboj protiv Maxima Gonzaleza i Andrésa Moltenija u kojem će Pavić pokušati “osvetiti” Nikolu Mektića. Dodigu slijedi turnir u Madridu gdje će se vratiti svom redovnom partneru Austinu Krajiceku. Skupski će turnir u Madridu igrati sa svojim sunarodnjakom Joeom Salisburyjem.

Komentari

Povezano