Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pellegrini uoči Dinama: Dinamo će nastojati osvojiti Konferencijsku ligu

Uoči prve utakmice Real Betisa i zagrebačkog Dinama u doigravanju za osminu finala Konferencijske lige, strateg Betisa Manuel Pellegrini izašao je pred novinare kako bi podijelio svoja razmišljanja.

Ove dvije utakmice bit će izjednačene. Dinamo obično igra u Ligi prvaka, a u svom je prvenstvu navikao pobjeđivati u svim utakmicama pa nam neće biti lako. No želja nam je ostvariti dobar rezultat prije uzvrata, rekao je Pellegrini pa nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moramo ići korak po korak pa do kuda stignemo. Sada ćemo nastojati preskočiti ovu rundu, protiv suparnika koji je velika momčad u hrvatskoj ligi. Ne vjerujem da će Dinamo u Konferencijskoj ligi biti nepažljiv zbog situacije u prvenstvu. To su dva različita puta, a oba vode dogodine u Europu. Nema favorita. Varamo se ako mislimo da se susrećemo s lakim protivnikom. Dinamo će nastojati osvojiti Konferencijsku ligu, tako da će prvo nas htjeti izbaciti.

Potvrdio je da u četvrtak u momčadi neće imati Cedrica Bakambua, 32-godišnjeg napadača dovedenog iz Galatasaraya. On se neće na vrijeme vratiti iz Afrike gdje je s reprezentacijom DR Konga zauzeo četvrto mjesto.

Zbog ozljeda neće igrati niti napadač Ayoze Perez, veznjaci Isco Alarcon i Guido Rodriguez, te braniči Marca Bartra i Abner Vinícius da Silva Santos. Betis za Konferencijsku ligu nije prijavio napadača “Chimya” Avilu dovedenog iz Osasune i veznjaka Pabla Fornalsa kupljenog iz West Hama.

Komentari

Povezano