Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Perišić dao ultimatum da će na Poljudu ostati samo ako Hajduk bude prvak

Sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić danas je potvrdio da legendarni hrvatski reprezentativac Ivan Perišić napušta klub. Tako je nakon manje od sedam mjeseci stigao kraj ove kratke epizode

Nakon gotovo šest godina duge sage oko njegovog dolaska u Hajduk, odlazak Perišića se dogodio u svega nekoliko dana. Gennaro Gattuso je prvotno udaljio Perišića iz momčadi, da bi nakon toga otkrio kako je on zatražio odlazak. Još dva dana kasnije, Kalinić objavljuje da Perišić odlazi iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj izjavi Kalinić je rekao da se i ranije znalo da će Perišić u Hajduku ostati samo do ljeta. Time je potvrdio informacije kako u ovom dogovoru nikad nije bilo dugoročnih planova, barem s jedne strane.

Takvo nešto tvrde i 24Sata, koji pišu da je Perišić odmah imao svojevrsni ultimatum za tadašnju Hajdukovu upravu na čelu s predsjednikom Lukšom Jakobušićem. Naime, kažu da je Perišić odmah najavio da će na Poljudu ostati samo ako se osvoji naslov te nakon toga uđe u skupine europskih natjecanja.

Iako se za klauzulu znalo od prvog dana, ona nije bila javno iskomunicirana tek do prije nekoliko dana. Kako tvrde, bivšem predsjedniku Hajduka nije odgovaralo da se za to zna, a nije odgovaralo ni samom Ivanu koji se šutnjom branio od bilo kakvih pitanja. 

Komentari

Povezano