Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Perišić pobjedom debitirao u dresu PSV-a

Donedavni igrač splitskog Hajduka i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić uspješno je započeo novu igračku epizodu svoje karijere. Podsjećamo, Perišić je nakon raskida ugovora s Bilima nekoliko tjedana proveo kao slobodan igrač, da bi potom pristupio aktualnom prvaku Nizozemske PSV-u.

Danas je na gostovanju kod Willema II Perišić krenuo u prvoj postavi zaigravši na desnom krilu s brojem pet na leđima, te je odradio 65 minuta na terenu prije nego je zamijenjen. U tom su periodu pala oba pogotka na utakmici, autor kojih je bio američki napadač Ricardo Pepi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Farmeri su tako slavili 0:2 u Brabantskom derbiju te nastavili stopostotni učinak u Eredivisie i u njenom sedmom kolu. Suvišno je uopće spominjati da su prva momčad lige s 21 bodom i gol razlikom 25:4, dok je prvi pratitelj AZ Alkmaar na drugom mjestu s četiri boda, ali i utakmicom, manje.

Perišić je u odigranih nešto više od sat vremena igre upisao jedan (neprecizni) udarac, 1/2 uspješna driblinga, 92% točnost dodavanja, jedno ključno dodavanje, te 4/8 dobivenih duela. Dobar dio hajdučkog puka više ne mari za Perišićevim uspjesima, no izbornika Zlatka Dalića svakako će veseliti ovaj početak u Eindhovenu.

Komentari

Povezano