Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Perišić seli u nizozemskog velikana?

Nakon što je koncem kolovoza raskinuo ugovor sa splitskim Hajdukom i postao slobodan igrač, hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića povezivalo se s nizom klubova diljem Europe. Najčešće ga se selilo na Čizmu gdje su interes za njegovim uslugama pokazali prvoligaši Monza i Como.

Do selidbe na sjever Italije ipak nije došlo, a talijanski transfer-stručnjak Fabrizio Romano jutros je objavio kako bi Perišić ipak mogao u nešto sjevernije krajeve od Lombardije. Naime, za njegove se usluge zanima nizozemski prvak PSV koji trenutno radi na dovođenju 35-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je prve seniorske nastupe u nogometu upisao u Nizozemskoj susjednoj Belgiji gdje je prvo stigao u Roeselare na posudbu iz Sochauxa, da bi ga zatim otkupio Club Brugge. Tamo je započeo igračev uzlet, te premda s Plavo-crnima nije stigao do trofeja, sezonu 2010./11. završio je kao prvi strijelac lige s 22 pogotka.

Klub iz Eindhovena nadmoćno je postao prvakom prošle sezone, s tek jednim porazom u 34 kola što im je ukupno 25. titula prvaka Nizozemske u povijesti. Aktualnu su sezonu započeli u istom tempom, upisavši pet pobjeda u isto toliko utakmica uz gol-razliku 20:3. U Ligi prvaka ih pak čekaju ogledi s Juventusom, Sportingom, PSG-om, Gironom, Šahtarom, Brestom, Crvenom zvedom i Liverpoolom.

Komentari

Povezano