Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Perišić skoro pocrvenio u pobjedi Tottenhama

Subotnji program engleske Premier lige otvorili su Bournemouth i Tottenham. Domaćini su prošli tjedan poraženi od Liverpoola, dok je Tottenham odličnom predsatvom svladao Manchester United. Nastavio je Ange Postecoglou svoj preporod Tottenhama koji je slavio 2:0.

Prvu veliku priliku za goste propustio je James Maddison u 15. minuti. On je ostao nečuvan nakon greške vratara Neta koji se za grešku iskupio dobrom obranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maddison je ipak uspio svladati Neta dvije minute kasnije. Pape Matar Sarr je dao fantastičnu loptu za Maddisona koji nije imao težak posao i dovodi Spurse u vodstvo.

Dobru priliku za vratiti Bournemouth u igru propustio je Antoine Semenyo u 29. minuti. Točnije, njegov udarac iz dobre pozicije u posljednji je trenutak blokirala obrana gostiju.

Blizu je bio i Philip Billing nekoliko minuta kasnije kada je njegov pokušaj glavom uspio obraniti Guglielmo Vicario. Bilo je to sve od za neutralne gledatelje jako zanimljivog prvog dijela.

U drugom dijelu je prvo veliko uzbuđenje rezultiralo pogotkom. Destiny Udogie je pronašao Dejana Kuluševskog u sredini koji zabija za 2:0 Tottenhama.

U 71. minuti sudac je na VAR monitor otišao pregledati jedan start Ivana Perišića koji je ušao desetak minuta ranije. Ipak, niti nakon dodatnog pregleda Tim Robinson se nije odlučio pokazati našem reprezentativcu crveni karton te je odluka ostala ista.

Probao je Bournemouth nakon toga pritisnuti Tottenham, no nisu uspjeli u tome. Ostalo je 2:0 za Spurse koji nastavljaju s odličnim ulaskom u sezonu.

Komentari

Povezano