Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Perković: “Ne volim raditi podjelu na senatore i mlade, igrat će oni koji to zasluže”

Slaven Belupo i Dinamo će u subotu u 17:30 u Koprivnici odigrati utakmicu sedmoga kola HNL-a. Modrima će to biti prvi susret nakon što je smijenjen trener Sergej Jakirović, kojeg će privremeno na klupi naslijediti njegov dosadašnji pomoćnik Sandro Perković, budući glavni trener još nije imenovan.

Zahvalio bih se svima u bivšem stručnom stožeru, u ovih 13 mjeseci smo prošli puno toga skupa. U nogometu je rezultat jedino bitan, a dvostruka kruna i ulazak u Ligu prvaka govore dovoljno sami za sebe. Momčad je iskusna i kvalitetna i vjerujem da će već sutra reagirati na pravi način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sandro Perković

Teško mi je bilo jer odlazi Sergej i ostali dečki. Ja sam dinamovac i za sve što ovaj klub treba ja stojim na raspolganju. Napravit ću sve što je moguće da već sutra izgledamo puno bolje. Ovo što se dogodilo nije prava slika ove momčadi. Igračima nije bilo lako, taj poraz je težak i bolan. Ljepota sporta je što uvijek iznova daje nove prilike. Igrači su se jučer emotivno oprostili od Sergeja, ali nakon toga su odradili trening i idemo dalje. Sutra ćemo pokazati nogomet na razini Dinama.

Sandro Perković

Tko ne konkurira za susret i koliko promjena možemo očekivati?

Imamo još trening danas popodne na kojem ću vidjeti tko je sutra spreman dati maksimum. Čeka nas jako teška utakmica protiv momčadi koja je puno bolja od onog što ljestvica sugerira. Pred kraj prijelaznog roka su doveli puno novih igrača te moramo biti na visini zadatka. Imamo 26 igrača i tri vratara i svi su veliki profesionalci. Njima je najteže pao poraz i oni su ti koji žele promijeniti sliku momčadi. Ne volim raditi podjelu na senatore i mlade, igrat će oni koji to zasluže.

Sandro Perković

Komentari

Povezano