Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Perković: “Odgovornost je moja, nemam što zamjeriti igračima”

Slaven Belupo je u 7. kolu SHNL-a slavio protiv Dinama rezultatom 4:1. Modri su poveli golom Brune Petkovića u 32. minuti, Slaven je izjednačio u 45. preko Ljubana Crepulje i onda golovima Adriana Libera, Ivana Dolčeka i Ilije Nestorovskog u drugom poluvremenu došao do prve pobjede u ovoj sezoni. Izjavu nakon debakla u Koprivnici, dao je vršitelj dužnosti trenera, Sandro Perković.

Čestitam Slavenu na dobroj utakmici. Moja zadaća bila je pripremiti momčad za ovu utakmicu i više je nego očito da to nisam uspio. Odgovornost je samo moja, nemam što zamjeriti igračima. Sam početak utakmice nije bio najbolji, ali smo kasnije imali nešto bolji protok lopte i nažalost nismo uspjeli zabiti više od jednoga gola. Gol koji smo primili pred kraj poluvremena se ne smije primiti na ovoj razini nogometa. U nastavku smo dobro krenuli, imali smo neke šanse i onaj nespretni gol za 2:1 nas je psihološki ubio. Onda nam se dogodio blackout kao i prije par dana, nismo mogli spojiti dodavanje i čestitke Slavenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sandro Perković

Mi smo bili u teškom trenutku, ovaj tjedan je za nas bio jako težak i psihološki i emotivno. No, moram reći da je jučerašnji trening bio jedan od najboljih koji sam ja vidio, a poprilično dugo sam u Dinamu. Fokus na utakmicu je bio odličan i u samoj utakmici ne mogu previše zamjeriti igračima. Imali smo dovoljno prilika da usmjerimo utakmicu u svojem smjeru. Mi ne zabijemo, a na drugoj strani sve što može poći krivo pođe krivo.

Sandro Perković

Kako sada podignuti momčad?

Analizirat ćemo. Bilo je puno detalja koje sam vidio koji ne smiju i neće biti dio Dinamove igre. Psihološki i na svaki drugi način napravit ćemo sve da vratimo momčad na pobjednički put.Dinamo je klub u kojem je uvijek težak moment kad se izgubi i dobro je da je takav klub. Siguran sam da je ovo momčad od visokokvalitetnih igrača, koji znaju osvajati naslove i siguran sam da će to napraviti i ove sezone.

Komentari

Povezano